donderdag 25 maart 2010

De voorbereiding

Vandaag donderdag met Fabrizio de eerste stappen van de blog opgezet. Ik heb nu mijn eigen blog, een primeur. Nooit gedacht, dat ik me zo zou laten beïnvloeden door de nieuwe technologiën. Waarop Fabrizio met Italiaanse glimlach zei, manneke, dit is al lang niet meer nieuw. Je wordt oud:).

7 opmerkingen:

  1. Dag William - een blaren vrije tocht met vele ontmoetingen (vooral jezelf) - groetjes H+ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi William,
    Zo'n eigen blog...mooi, en voor jou heeft hij denk ik maar 1 mogelijk risico: dat je er net zo verslaafd aan raakt als aan je BlackBerry! Dus een voorzichtig en ongevraagd advies...gebruik het voor je plezier en niet omdat je je verplicht voelt ons op de hoogte te houden!! Veel plezier, Jacqueline Tamminga

    BeantwoordenVerwijderen
  3. William, wat dapper om deze tocht te doen! Ga je alleen?
    Wij, Machiel en ik, hebben heel veel Santiago de Compostela gangers ontmoet omdat we in Zuid-Frankrijk een camping hebben beheerd die aan de route ligt (Marciac). Wie weet kom je daar ook terecht. De camping wordt nu beheerd door Engelsen.
    Ik wens je heel veel succes en sterkte toe.
    groeten, Jetty van der Grift, NIVOZ

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste William,
    Wat contradictorisch - alleen naar Compostella - zoektocht, loskoppelen, vrij maken - en dan een stevige digitale lijn houden met het thuisfront. Als je jezelf al iets wil opleggen, laat het dan zijn om het digitale verkeer tijdens jouw toch tot een minimum te beperken.
    Geniet van de weg. Mark

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Veel mensen leven in de ruïnes van hun gewoonten. Als het digitaal verbonden zijn met de anderen zo'n ruïne is, wens ik je toe dat je 'em achter je laat. Wens je in alle opzichten een liefdevolle tocht.
    Bart

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beste pelgrim,
    Je bent vertrokken! Met mooi weer en veel moed hoop ik.
    Ik hoop dat je vooral heel erg kunt genieten van het hier en nu en los kunt laten. Beschouw het als een cadeau aan jezelf: even niets moeten...!!!
    Liefs, Silvia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit boeit me én heb redenenen om dat te doen, maar kan men zoiets alleen doen ?
    Zijn er mensen die me inlichtingen willen verschaffen of bijstaan hoedanook om alles hierover te weten alvorens zo een immens avontuur te beginnen. Ik ben alleenstaand.
    ivan-demarez10AThotmail.com
    AT vervangen door @. tot ziens ? of lezens

    BeantwoordenVerwijderen